Clubul privat de scrimă ACS Stesial București a continuat seria participărilor la diferite acțiuni de promovare a scrimei în diverse locații din Capitală.
Astfel, sâmbătă, 22 august, 7 sportivi de la ACS Stesial au participat la o demonstrație de scrimă în incinta Mall Promenada. Sub privirile curioase a zeci de copii, sportivii pregătiți de antrenoarea Alina Ciuculescu au susținut demonstrații de spadă pe scena amenajată de către gazde. La final, copii din public au putut încerca și ei senzația de a ține o armă în mână, iar la plecare au fost invitați să se înscrie la ore de scrimă.
ACS Stesial este, alături de ACS Quarto, clubul cu cele mai multe medalii cucerite în 2015 la Campionatele Naționale de Scrimă pentru copii, iar Alina Ciculescu este antrenoarea care a descoperit și format cea mai nouă campioană mondială a scrimei românești – Alexandra Predescu – aur la CM de la Tashkent, la spadă cadeți individual, pe 1 aprilie 2015.
Cei șapte sportivi de la ACS Stesial care au participat la demonstrația de scrimă au fost următorii: Andrada Ghica, Ana Melintescu, Renata Axinte, Crampf Nicole, Alexandru Dosoftei, Bianca Samoilă și Alexandra Zdrenghea.

PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans