Moment festiv azi în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Satu Mare. Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef a ţinut să-i înmâneze un premiu de excelenţă spadasinei Simona Pop (CSA Steaua), proaspăt vicecampioană mondială cu echipa României la Moscova, campioană europeană, tot cu echipa României, la Montreux, medaliată cu bronz în aceiași întrecere, dar în proba individuală, și medaliată cu aur cu echipa României la Jocurile Europene de la Baku.
Preşedintele Adrian Ştef a ţinut s-o felicite pe Simona Pop, care a crescut și s-a format la CS Satu Mare, dar care acum evoluează pentru CSA Steaua, şi a amintit că e o onoare pentru judeţul Satu Mare să aibe astfel de sportive de top mondial.
Pe lângă diplomă, Simona Pop, a mai primit şi un premiu în bani din partea Consiliului Județean Satu Mare.
„Nu voi uita niciodată clubul care m-a format, oraşul Satu Mare şi pe antrenorul Francisc Csisza,r care m-a pregătit 12 ani în carieră. Vă mulţumesc din suflet şi să ştiţi că banii pe care i-am primit nu sunt cei mai importanţi pentru mine. Mă bucur că suntem apreciaţi prin ceea ce facem atât eu cât şi Amalia Tătăran, care e sătmăreancă şi ea şi care  a luat medalia de aur la Jocurile Europene de  la Baku cu echipa României. E foarte bine că scrima e susţinută în continuare la Satu Mare. Căci talente sunt şi vin mereu la sală” a punctat Simona Pop.