Membrii Comisiilor FIE, prezenți la București în perioada 30 iulie – 1 august, la Reuniunea Comisiilor Federației Internaționale de Scrimă au petrecut vineri o după-amiază agreabilă.
De la ora 18:00, cei peste 90 de invitați au făcut un tur al orașului București pe traseul Arcul de Triumf – Piața Victoriei – Calea Victoriei – Piața Unirii – Piața Universității – Piața Romană – Crowne Plaza.
Două ore mai târziu, la invitația conducerii Federației Române de Scrimă, membrii Comisiilor Federației Internaționale de Scrimă au participat la un dineu la restaurantul Le Chateau. La eveniment a participat și Laura Badea – campioană olimpică la floretă feminin individual la Atlanta, în 1996.
În deschiderea serii, toți cei prezenți i-au cântat “La Mulți Ani” doamnei Helen Smith. Președintele Confederației Oceaniei și membru în Comitetul Executiv al FIE, doamna Helen Smith și-a serbat vineri seara ziua de naștere. Aceasta a primit o serie de mici atenții din partea doamnei Nathalie Rodriguez, a doamnei Ana Pascu și a domnului Mihai Covaliu.
Sâmbătă, 1 august, au loc ultimele ședințe ale Comisiilor Federației Internaționale de Scrimă.