Dublă medaliată la Campionatul European de scrimă de la Strasbourg, spadasina Simona Gherman (29 de ani) nu are parte de o vacanță prea liniștită. Deși are liber doar până vineri, când va începe cantonamentul de la mare, Simona va onora marți, 17 iunie, două invitații din partea mass media.
Mai întâi, sportiva de la CSA Steaua va fi prezentă începând cu ora 19:00 în studioul ProSport, la emisiunea ProSport Raport. Moderată de redactorul șef adjunct al ProSport, Andru Nenciu, emisiunea va pune pe tapet drumul Simonei spre cele două medalii de la Strasbourg, dar și alte detalii interesante despre competiția încheiată sâmbătă, 14 iunie, în Franța. Mai multe amănunte AICI.

Gherman în studio, Brânză la telefon

O oră mai târziu, Simona Gherman se va afla în redacția Radio Sport Total FM, unde va răspunde tuturor întrebărilor jurnalistului Narcis Drejan. Acesta o va avea ca invitată, dar prin telefon, și pe Ana Maria Brânză, liderul echipei naționale de spadă feminin a României. Cele două vor explica drumul excelent din competiția pe echipe, unde au luat medalia de aur, și își vor prezenta obiectivele pentru Campionatul Mondial de la Kazan (15-23 iulie). Mai multe amănunte AICI.