Ana Boldor este prima româncă ce intră pe planșe vineri, 4 aprilie, în ziua a doua a Campionatului Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori de la Plovdiv. Sportiva de la CSA Steaua a trecut fără mari emoții de grupe și de tabloul de 64 și se va bate pentru intrare în tabloul de 16 cu maghiara Flora Pasztor. Meciul începe la ora 9:30, iar site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția floretistei noastre.
Joi, 3 aprilie, în grupa 10, Ana Boldor a obținut următoarele rezultate: 5-2 cu Ines Sogoyan (Bulgaria), 5-0 cu Catalina Olivera (Uruguay),2-5 cu Claudia Borella (Italia), 5-2 cu Beatrice Hay (Austria), 5-2 cu Minseo Choi (Coreea de Sud) și 5-3 cu Qingyuan Chen (China). Apoi a avut liber pe tabloul de 128 pentru ca în tabloul de 64 să treacă de  Alicia Ji Yeon Kwag (Australia), pe care a învins-o cu 15-6.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția sportivilor români la competiția de la Plovdiv.


UPDATE, ora 9:55 – Ana Boldor a fost la un pas de o mare performanță în proba de floretă cadeți de la Campionatul Mondial de scrimă de la Plovdiv. Din păcate, sportiva de la CSA Steaua a fost eliminată de pe tabloul de 32 de către maghiara Flora Pasztor, scor 14-15. Ana a condus aproape tot meciul la 1-2 tușe, a avut 14-13, dar Pasztor a fost cea care și-a spus ultimul cuvânt.