Joi, 9 februarie 2017, la Sala de scrimă “Alexandru Csipler” din Satu Mare au continuat întrecerile Campionatului Național de floretă pentru cadeți, ediția 2017. De la ora 9:00, 31 de sportivi s-au întrecut în proba masculină la individual.
În 2017, pentru al doilea an la rând, medalia de aur în această probă a fost câștigată de către Silviu Roșu. Legitimat la CSA Steaua, Silviu a dispus în finală de colegul său de club și de lot național, Alexandru Pîrva, scor 15-14. Medaliile de bronz au fost câștigate de către alți doi sportivi de la CSA Steaua: Andrei Ionică și Alexandru Sîrb.
Rezultatele de pe tabloul de 8 au fost următoarele:

Clasamentul complet al Campionatului Național de floretă cadeți de la Satu Mare, ediția 2017, în proba masculină la individual, poate fi văzut AICI.
Campionatul Național de floretă pentru cadeți de la Satu Mare, ediția 2017, se încheie vineri, 10 februarie, cu proba masculină pe echipe.
După cele patru zile de concurs la Naționale, sîmbătă, 11 februarie, va avea loc Cupa Satu Mare – Memorial „Ecaterina Stahl” (ediția a VIII-a) la floretă feminin – etapă din Circuitul European de cadeți, iar duminică, 12 februarie se va disputa a treia ediție a Cupei Satu Mare – „Memorial Vasile Costa” la floretă masculin.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile din această săptămână de floretă de la Satu Mare.
FOTO: Florin Gheorghe