Joi, 9 februarie 2017, la Sala de scrimă “Alexandru Csipler” din Satu Mare continuă întrecerile Campionatului Național de floretă pentru cadeți, ediția 2017.
De la ora 9:00, 31 de sportivi se întrec în proba masculină la individual. Se vor trage două tururi de grupe preliminare, iar apoi toți sportivii vor ajunge pe un tablou incomplet de 32, de eliminări directe.
În 2016, podiumul Campionatului Național de floretă pentru cadeți, în proba masculină la individual, a arătat astfel: 1. Silviu Roșu (CSA Steaua), 2. Alexandru Pîrva (CSA Steaua), 3. Andrei Ionică (CSA Steaua) și Alexandru Sîrb (CSA Steaua).
Campionatul Național de floretă pentru cadeți de la Satu Mare, ediția 2017, se încheie vineri, 10 februarie, cu proba masculină pe echipe.
După cele patru zile de concurs la Naționale, sîmbătă, 11 februarie, va avea loc Cupa Satu Mare – Memorial „Ecaterina Stahl” (ediția a VIII-a) la floretă feminin – etapă din Circuitul European de cadeți, iar duminică, 12 februarie se va disputa a treia ediție a Cupei Satu Mare – „Memorial Vasile Costa” la floretă masculin.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile din această săptămână de floretă de la Satu Mare.
FOTO: Florin Gheorghe