La doar 13 ani și jumătate, Schlier Zsuzsa  (CSS Tg. Mureș) eleva antrenorului Szabó Zoltán, a fost la un pas de a intra între cele mai bune 32 spadasine din lume la cadeți. Din păcate, a cedat pe tabloul de 64 în fața sportivei HO Tik Lam Debbie HKG, scor 12-15, eșec ce a privat-o pe Schlier Zsuzsa de șansa de a se lupta mai departe.Vineri, 4 aprilie, Schlier Zsuzsa a început bine competiția. A fost în grupa 10 și a obținut următoarele rezultate: : 2-1 cu Theresa Wakonig (Austria), 5-1 cu Eleonora De Marchi (Italia), Analia Fernandez (Chile), 5-2 cu Renata Zettermann (Brazilia), 5-1 cu Andrea Ruiz de Mier (Spania) și 2-5 cu Miran So (Coreea de Sud).
Din păcate, pe tabloul de 64 a pierdut cu 15-12 meciul cu Debbie Tik Lam Ho (Hong Kong, iar Schlier Zsuzsa s-a clasat în final pe poziția 36. Rezultatul este unul excelent dacă observăm faptul că doar o singura sportivă  născută în același an (2000)  s-a clasat mai bine în topul final, si anume pe locul 35. Majoritatea sportivelor din concurs au fost născute în 1997 și 1998.
Mai mult, trebuie notat faptul că numai Zsuzsa a învins-o în grupe pe italianca Eleonora De Marchi (foto jos, în centru), cea care în final a câștigat Campionatul Mondial după 15-14 în ultimul act cu maghiara Kinga Nagy.

eleonora de marchi in centru