Cezara Constantin, Claudia Năboiu și Amalia Tătăran (foto) intră luni, 7 aprilie, pe planșe în grupele de spadă junioare la Mondialele de la Plovdiv. Cele trei vor concura, de la ora 9:00, după următorul program:
Cezara Constantin (LPS Craiova) este în grupa 5 alături de următoarele adversare: Natalya Zavyalova, Katerin Mena Pargas (Venezuela), Vanessa Lacas-Warrick (Canada), Leah Tausan (Australia), Paula Schmidl (Austria) și KAterina Saligerova (Cehia);
Amalia Tătăran (CS Dinamo) este în grupa 5 alături de următoarele spadasine: Catharine Richter (Brazilia), Katarina Draskovic (Serbia), Amanda Sirico (SUA), Hannah Kathleen Beach (Canada), Sol Kee (Coreea de Sud) și Katrina Lehis (Estonia);
Claudia Năboiu (LPS Craiova) va trage în grupa 19 alături de următoarele: Adrienn Felker (Ungaria), Kamila Pytka (Polonia), Maria Josef Nicolau Duenas (Argentina), Veronila Zuikova (Estonia) și Amy Radford (Marea Britanie).
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu  evoluția fetelor noastre la Plovdiv.


UPDATE, ora 11:15 – Cezara Constantin, Amalia Tătăran și Claudia Năboiu au început bine proba de spadă feminin individual de la Campionatul Mondial de scrimă de la Plovdiv. Cezara și Amalia au tras în grupe de câte șapte sportive și au obținut fiecare câte cinci victorii și au pierdut un meci. Claudia a fost în grupă de șase spadasine și  a câștigat trei meciuri, iar două le-a pierdut. În urma acestor rezultate, toate cele trei românce au avansat pe tabloul de 128.


UPDATE, ora 11:30 – Cezara Constantin și Amalia Tătăran au liber pe tabloul de 128 și vor trage direct pe cel de 64. În schimb, Claudia Năboiu va trage de la ora 12:35 cu elvețianca Noemi Moeschlin pe tabloul de 128.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu  evoluția fetelor noastre la Plovdiv.


UPDATE, ora 12:50 – Claudia Năboiu s-a calificat și ea pe tabloul de 64 la spadă junioare după ce a învins-o pe elvețianca Noemi Moeschlin, scro 15-12.


UPDATE, ora 14:40 – Cezara Constantin, Claudia Năboiu și Amalia Tătăran și-au aflat adversarele de pe tabloul de 64 al probei feminine de spadă juniori de la Mondialele de la Plovdiv. Cele trei vor concura astfel:
Amalia Tătăran – Yik Hei Coco Lin (Hong Kong), ora 15:10;
Cezara Constantin – Qin Xue (China), ora 15:10;
Claudia Năboiu – Paula Schmidl (Austria), ora 15:10.


UPATE, ora 17:00 – Amalia Tătăran și Claudia Năboiu s-au calificat pe tabloul de 32. Amalia a trecut cu 15-9 de Yik Hei Coco Lin (Hong Kong), iar Claudia a depășit-o pe Paula Schmidl (Austria), scor 15-7. În schimb, Cezara Constantin a fost învinsă cu 15-7 de Qin Xue (China).