Cupa Mondială de sabie seniori de la Padova a ajuns în ziua a doua, când se va afla podiumul la individual. România are pe tabloul principal trei sportivi care vor intra în luptă astfel: Ciprian Gălăţanu – Tiberio Ciari (Italia), de la ora 11:15; Alin Badea – Yevgeniy Statsenko (Ucraina), ora 11:30; Tiberiu Dolniceanu – Wei Sun (China), de la ora 12:45. Orele menţionate sunt orele României.
Rămâneţi pe www.frscrima.ro pentru a afla în timp real evoluţia sportivilor pregătiţi de Mihai Covaliu.


UPDATE, ora 13:40 – Alin Badea şi Tiberiu Dolniceanu au avansat în turul II al Cupei Mondiale de sabie de la Padova. Badea a trecut cu 15-13 de Yevgeniy Statsenko (Ucraina), în timp de Tiberiu Dolniceanu nu a avut probleme cu Wei Sun (China), scor 15-5. Din păcate, Ciprian Gălăţanu a pierdut cu 15-11 cu italianul Tiberio Ciari.
În turul II românii au următorii adversari: Alin Badea – Alexey Yakimenko (Rusia), de la ora 13:50 şi Tiberiu Dolniceanu – Julien Medard (Franţa), de la ora 14:30.


UPDATE, ora 17:40 – Alin Badea şi Tiberiu Dolniceanu au ieşit în turul III, respectiv II la etapa de Cupă Mondială de sabie seniori de la Padova. Lider în clasamentul Cupei Mondiale, Dolniceanu a pierdut surprinzător în turul II cu francezul Julien Medard, scor 15-9. În schimb, Alin Badea a ajuns până în optimi după un succes cu 15-13 în faţa lui Alexey Yakimenko (Rusia) şi după eşecul cu Veniamin Reshetnikov, scor 15-13.