Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București găzduiește de luni și până joi, în perioada 7-10 mai, ediția 2018 a Campionatului Național de floretă seniori. Se va trage la individual și pe echipe, la masculin și feminin. Sunt prezenți floretiști de la toate cluburile de profil din țară.
Miercuri, 9 mai 2018, de la ora 9:00 a avut loc proba de floretă seniori masculin individual. Au fost prezenți 25 de sportivi, iar în 2018, pentru al cincilea an la rând, titlul național a fost câștigat de către Radu Dărăban. Legitimat la CSU Cluj Napoca, Radu a dispus în finală de colegul său de club, Bogdan Dascălu, scor 15-5.
Pe locul trei s-au clasat, la egalitate, doi sportivi de la CSA Steaua: Silviu Roșu și Alexandru Pîrva.
Rezultatele complete ale concursului de azi pot fi văzute AICI.
Campionatului Național de floretă seniori de la București, ediția 2018, se încheie joi, 10 mai, cu proba masculină pe echipe.
Clasamentul complet al Campionatului Național de floretă seniori de la București, ediția 2018, în proba masculină la individual poate fi văzut AICI.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile concursului de la Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București.
GALERIE FOTO de la Campionatul Național de floretă seniori de la București, ediția 2018, puteți vedea AICI.
Nu uitați să urmăriți Federația Română de Scrimă pe următoarele conturi de socializare:
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
YOUTUBE