Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București găzduiește în perioada 16-27 iunie ediția 2018 a Campionatului Național de scrimă pentru copii. La această întrecere-maraton, sunt prezenți peste 850 de sportivi de la toate cluburile de scrimă din țară. Se trage la feminin și masculin, individual și pe echipe, la următoarele categorii de vârstă: 8-9 ani, 10-11 ani și 12-13 ani.
Miercuri, 27 iunie 2018, în Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București au loc ultimele două probe de sabie feminin: la 8-9 ani și pe echipe.
Ultimele două probe ale Campionatului Național de scrimă pentru copii, ediția 2018, pot fi urmărite LIVE AICI.
La fel ca și în 2017, și în 2018 alături de micii campioni ai scrimei românești se vor afla mari vedete din sportul românesc. Campioni mondiali și olimpici au răspuns invitației Federației Române de Scrimă și îi vor premia pe cei mai merituoși mici scrimeri. Astfel, va face premierea la Campionatul Național de Copii, miercuri, 27 iunie 2018, în ultima zi de concurs, Irina Deleanu, de la ora 12:00.
Programul complet al Campionatului Național de scrimă pentru copii poate fi văzut mai jos:


Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile Campionatului Național de scrimă pentru copii, ediția 2018.
GALERIE FOTO de la proba de sabie feminin, categoria 8-9 ani, puteți vedea AICI.
Nu uitați să urmăriți Federația Română de Scrimă pe următoarele conturi de socializare:
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
YOUTUBE