Sabrerul Iulian Teodosiu, medaliat cu bronz la Campionatele Mondiale de la Cairo în acest an, s-a numărat printre sportivii premiați de către Clubul Sportiv Dinamo în cadrul Galei Sportului Dinamovist. Ceremonia a avut loc astăzi, la Hotelul Athenee Palace Hilton, din București, în prezența mai multor oficiali din sportul românesc.

Ionuț Adrian Popa, președintele CS Dinamo, a șinut să amintească în discursul să de început numele lui Iulian alături de ale altor sportivi de talie internațională: „Ca să rezum în câteva cuvinte anul 2022 o să spun: David Popovici, Ancuţa Bodnar, Iulian Teodosiu, Alin Alexuc, echipa masculină de handbal, echipa de volei masculin. Privind însă în viitor, ne aşteaptă un an greu pentru că urmează calificările la Jocurile Olimpice. Însă mesajul nostru către sportivi este că suntem pregătiţi să îi sprijinim. Suntem pregătiţi să avem cea mai bună campanie de calificare la Jocurile Olimpice de până acum. Sper ca împreună să ducem România pe culmile performanţei, ca întotdeauna”, a declarat Popa.

La Gala Sportului Dinamovist 2022 au fost prezenţi printre alţii preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, și Ministrul Sportului, Eduard Novak, dar și Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.