Cadeți, spadă, feminin, individual

Din faza grupelor s-au calificat Bianca Moroianu, Renata Axinte, Georgiana Tătaru, Andrada Ghica, Ilinca Ionescu, Ana Maria Melințescu, Emma Sont, Melissa Stănescu, Ioana Drăghici, Eda Petrache și Diana Zota. Alte trei spadasine tricolore au fost eliminate în această fază: Andreea Muntean, Theodora Ion și Elena Nurciu.

În primul tur al tabloului preliminar au părăsit concursul Georgiana Tătaru (9-15 cu americanca Kaylin Nguyen), Diana Zota (11-15 cu rusoaica Polina Khaertdinova), Melissa Stănescu (10-11 cu franțuzoaica Garance Palpacuer), Eda Petrache (9-15 cu rusoaica Iulia Polozova), Ana Maria Melințescu (7-15 cu germanca Katharina Kozielski) și Ilinca Ionescu (5-15 cu sportiva spaniolă Claudia Arribas).

Bianca Moroianu a trecut în turul secund de Reka Galfalvy (Ungaria), cu 15-8, dar a fost eliminată în primul meci de pe tabloul de 64, de către o reprezentantă a Rusiei, Irina Selina, care a câștigat întâlnirea cu scorul de 15-11.

Renata Axinte a trecut de primul tur preliminar – 15-8 cu Sophia Vainberg, din Israel, și a fost eliminată în turul al al doilea, de către ucrainianca Iryna-Anastasiia Biletska (13-15)

Ioana Drăghici s-a impus cu 15-9 în fața rusoaicei Alexandra Churkina și a dispus apoi de Andrada Ghica cu 15-9, dar a ieșit în primul meci de pe tabloul principal, unde a pierdut cu 12-15 la Alicja Klasik (Polonia). De menționat că Andrada Ghica o depășise în primul tur preliminar pe Maria Del Pilar Ranninger Perez (Spania), cu 15-7

Emma Sont a trecut de britanica Crinan Potter, cu 15-11, dar a cedat la poloneza Kinga Zgryzniak (10-15).

Cadeți, spadă, masculin, echipe

În concursul masculin pe echipe, prima echipă a României (Florin Mirică, Horia Nistor, Tudor Zărnescu, Andrei Papp) a eliminat fără probleme Slovenia, de care a dispus cu 45-17, într-un meci controlat de la cap la coadă. Tricolorii au dispus apoi de Marea Britanie, cu 45-42, după un meci dificil, dar în care s-au aflat permanent la conducere, și au fost eliminați în sferturile competiției de către Polonia. Meciul a fost echilibrat, românii au condus la trei tușe înaintea ultimului releu, dar au pierdut, în cele din urmă, la limită, cu 41-42 și au intrat în turneul pentru locurile 5-8. Aici au cedat cu 36-45 în fața primei echipe a Ungariei, ocupând locul 8 la final, după încă o înfrângere, 24-45 cu Israel.

A doua echipă a României (Alexandru Popescu, Ștefan Baciu, Andrei Burghelea, Rareș Marghescu) a pierdut în primul tur cu Marea Britanie (39-45) și s-a clasat pe locul 24.