Federația Română de Scrimă organizează de joi și până duminică, în perioada 12-15 octombrie, ediția 2017 a Campionatului Național de sabie pentru speranțe. Concursul are loc la sala de sport a Școlii Generale Nr. 3 din Râșnov, la feminin și masculin, individual și pe echipe.
Sâmbătă, 14 octombrie 2017, de la ora 9:00, a avut loc proba feminină la individual. La start s-au prezentat 62 de sabrere, iar în acest an titlul de campioană națională a fost câștigat de către Ilinca Pantiș. Legitimată la CS Riposta și vicecampioană națională în această probă în 2016, Ilinca a dispus azi în finală de colega sa de club, Mihaela Chițu, scor 15-12. Pe locul trei s-au clasat Emma Iacob (ACS Duel) și Denisa Șerban (CSA Steaua).
Rezultatele de pe tabloul de 8 din concursul de sâmbătă pot fi văzute mai jos:

Clasamentul complet al Campionatului Național de sabie pentru speranțe de la Râșnov, ediția 2017, în proba feminină la individual poate fi văzut AICI.
Campionatul Național de sabie pentru speranțe de la Râșnov, ediția 2017, se încheie duminică, 15 octombrie, cu proba feminină pe echipe.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile concursului de la Râșnov.