Campionatul European de la Plovdiv a programat marți, 7 martie 2017, ultimele două probe individuale pentru juniori: spadă feminin și sabie masculin.
De la ora 13:30, 64 de sportivi s-au duelat pentru medalii în proba de sabie juniori masculin individual, iar patru dintre ei au fost din România. Cei care ne-au reprezintat pe planșele din Bulgaria în această probă au fost: Matei Aniculoesei (CSA Steaua), Răzvan Stănescu (CSS Slobozia), George Dragomir (CSS Slobozia), Petru Aniculoesei (CSA Steaua). Antrenor echipă: Marius Gălățanu.
Cea mai bună clasare pentru țara noastră a reușit-o, în această probă, George Dragomir, de la CSS Slobozia, care a ocupat la final locul 33. Ceilalți trei sabreri români au încheiat concursul din Bulgaria pe următoarele poziții: Matei Aniculoesei (CSA Steaua) – locul 45, Răzvan Stănescu (CSS Slobozia) – locul 55 și  Petru Aniculoesei (CSA Steaua)- locul 56.
Rezultatele sabrerilor români la Plovdiv au fost următoarele:
GRUPELE PRELIMINARE

TABLOUL DE 64
Matei Aniculoesei – Mateusz Godlewski (Polonia) 15-9
George Dragomir – Luis Bonah (Germania) 15-12.
Programul următoarelor zile de concurs de la Campionatului European de scrimă pentru cadeți și juniori de la Plovdiv este:
MIERCURI, 8 MARTIE
Ora 9:00 – floretă masculin juniori echipe;
Ora 9:00 – spadă masculin juniori echipe;
Ora 12:00  – sabie feminin juniori echipe;
JOI, 9 MARTIE
Ora 9:00 – spadă feminin juniori echipe;
Ora 10:00 – sabie masculin juniori echipe;
Ora 12:00 – floretă feminin juniori echipe.
Programul este adaptat după ora României.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent LIVE cu evoluția scrimerilor români la Plovdiv.
FOTO: FIE