Lotul feminin de cadeți, juniori și Under 23 de spadă al României își continuă pregătirile pentru participarea în Circuitul European de Cadeți, sezonul 2015-2016, dar și pentru Campionatele Europene și Mondiale de anul viitor.
Sub comanda antrenorului Nicolae Ille, șase sportive – Alexandra Predescu (CSA Steaua), Bianca Benea (CSM Oradea), Zsuzsa Schlier (CSS Târgu Mureș), Claudia Năboiu (CSM Oradea), Mihaela Leonte (CSS Quarto) și Adela Danciu (CSM Oradea) – efectuează un nou stagiu de pregătire combinat – fizic și tehnic – la Sala de Scrimă Floreasca din București.
Antrenamentul de dimineață are loc în Sala de Scrimă Floreasca, iar cel de după-amiază se desfășoară la sala de forță Genesse a lui Adrian Scarlat.
Este al doilea cantonament la București al acestui lot, după cel de la sfârșitul lunii august. Față de primul cantonament, acum lipsesc Greta Vereș (CSA Steaua) – care se află în pregătire cu lotul olimpic de spadă, la Constanța, și Cezara Constantin (LPS Craiova), care are o problemă cu măseaua de minte.

PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans