Federația Română de Scrimă vă invită pe data de 29 mai 2014, începând cu ora 19:00, la Balul Diplomatic organizat de către Fundația Scheherazade, sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe, în colaborare cu Institutul Diplomatic Român, Comitetul Olimpic și Sportiv Român și Federația Română de Scrimă.
Beneficiarul acestui eveniment caritabil este Federația Română de Scrimă. Fondurile ce urmează a fi strânse vor fi alocate dezvoltării acestui sport care cultivă eleganța și care contribuie direct la educația tinerei generații.
Balul Diplomatic va oferi invitaților, pe lângă multe alte surprize, demonstrații de scrimă susținute de cei mai valoroși sportivi din România, multipli medaliați la Campionate Europene, Mondiale și Jocuri Olimpice.
Printre oaspeții evenimentului se vor număra miniștrii, ambasadori, directori ai celor mai de succes companii din țara noastră, președinți de federații, oameni de afaceri și alte personalități ale societății românești.
Costul unei invitații single este de 110 euro.
Pachetul pe companii este de 2.000 de euro.
Puteți deveni sponsori ai acestui eveniment de elită, aducându-vă sprijinul prin susținerea financiară, după cum urmează:

  • Sponsor bronz – 3.000 de euro;
  • Sponsor aur – 5.000 de euro;
  • Sponsor platină – 10.000 de euro.

Evenimentul este organizat la Palatul Parlamentului, Sala Recepții, intrarea S1.

Contribuțiile dumneavoastră și confirmarea de participare se vor comunica la adresa: 
Aviator Popa Marin, Nr. 2, Sector 1, București.
Cont: RO19BRDE445SV35501774450
Banca BRD, Sucursala Dorobanți

Vă așteptăm cu drag.

Mihai Covaliu,
Președinte Federația Română de Scrimă