La sfârșitul săptămânii trecute, spadasinii de la CSU Craiova au participat la cea de a 49-a editie a turneului internațional de la Gliwice (Polonia). În proba pe echipe sportivii craioveni au urcat pe treapta a treia a podiumului din 20 de formații participante, se arată pe site-ul oficial al clubului din Bănie. Echipa CS Universitatea Craiova a fost formată din: Alin Sbîrcia, Ionuț Trandafirescu (foto, în stânga), Dorian Pîrvan (foto, în dreapta) și Ștefăniță Vîlceanu.
În proba individuală, sportivii craioveni au ocupat următoarele poziții: Dorian Pîrvan – locul 12, Ionuț Trandafirescu – locul 17, Alin Sbîrcia –  locul 37, Ștefăniță Vîlceanu – locul 59 și Robert Sfîrloagă – locul 61.
La concurs au participat 126 de spadasini din opt țări. La final, antrenorul emerit Dumitru Popescu a primit medalia aniversară, emisă cu prilejul serbării a 65 de ani de la înființarea clubului din Gliwice, pentru contribuția adusă la dezvoltarea relațiilor dintre cele două cluburi pe parcursul a peste 20 de ani.