Echipa de spadă feminin a României, medaliată cu bronz la Campionatul European de la Tbilisi, a fost primită azi cu flori la întoarcerea în țară

  by    2   0

17 iunie 2017 va rămâne o zi de neuitat pentru componentele echipei de spadă feminin a României. Medaliate cu bronz la Campionatul European de la Tbilisi, Amalia Tătăran, Raluca Sbîrcia, Greta Vereș și Adela Danciu, alături de antrenorul George Epurescu, s-au întors duminică dimineața, 18 iunie, în țară. Alături de ele au sosit și băieții din echipa de sabie și ceilalți oficiali ai FR Scrimă.
Sportivii, antrenorii și oficialii au fost primiți la Salonul Oficial al Aeroportului Otopeni de reprezentanți ai MTS, FR Scrimă, CS Dinamo, CSA Steaua, familii, rude, prieteni, etc.
Amalia Tătăran, Raluca Sbîrcia, Greta Vereș și Adela Danciu au primit flori din partea celor prezenți, și au declarat că sunt foarte bucuroase pentru acest succes.
„Nu ne-am așteptat să ne întoarcem cu o medalie de la Tbilisi, dar ne-am dorit foarte mult ca acest lucru să se întâmple. A fost un concurs foarte, foarte greu, dar ne-am mobilizat și am reușit să urcăm pe podium. Suntem foarte fericite și sperăm să facem o figură frumoasă și la Campionatul Mondial de la Leipzig”, a declarat Amalia Tătăran.
„În primul rând vreau să le felicit pe fete pentru efortul extraordinar pe care l-au depus la Tbilisi și pentru modul în care s-au pregătit pentru acest concurs. Mulțumesc și celorlalți componenți ai staff-ului, care au fost alături de aceste fete și care au crezut în ele. Este o medalie muncită și sunt fericit că am reușit să aducem multă bucurie în țară”, a declarat antrenor George Epurescu.
La Tbilisi, pentru echipa noastră au tras următoarele sportive: Amalia Tătăran (CS Dinamo), Greta Vereș (CSA Steaua), Raluca Sbîrcia (CSU Craiova) și Adela Danciu (CSU Craiova). Antrenori: George Epurescu și Alina Ciuculescu.
Rezultatele spadasinelor românce la Tbilisi au fost următoarele:
TABLOUL DE 16
România – Spania 45-36
TABLOUL DE 8
România – Ucraina 44-40
SEMIFINALE
România – Rusia 41-45
FINALA MICĂ
România – Estonia 45-38.
Este a doua medalie de bronz a României la această ediție a Campionatului European de la Tbilisi, după bronzul cucerit de Bianca Pascu, în proba de sabie feminin individual.

Această prezentare necesită JavaScript.


Related Posts

LIVE: Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, ziua 12, proba 24: floretă feminin echipe 12-13 ani. Peter Pop este invitatul FR Scrimă la festivitatea de premiere de azi!

Campionatul Național de Scrimă pentru copii se încheie miercuri, 28 iunie 2017, cu ultimele două probe de floretă feminin: 8-9 ani individual și 12-13 ani echipe. De la ora 13:00, 12 echipe se duelează în proba de floretă feminin echipe 12-13 ani. Sistem de concurs: tablou incomplet de 16, de eliminări directe, cu meciuri de […]

READ MORE →

Alexandra Adoch (ACS Floreta Timișoara) a câștigat Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, în proba de floretă feminin 8-9 ani. Cornel Ilie le-a premiat pe micile campioane!

Campionatul Național de Scrimă pentru copii se încheie miercuri, 28 iunie 2017, cu ultimele două probe de floretă feminin: 8-9 ani individual și 12-13 ani echipe. De la ora 9:00, 15 sportive s-au duelat în proba de floretă feminin, la categoria 8-9 ani. Sistem de concurs: un tur de grupe preliminare, iar apoi toate sportivele […]

READ MORE →

LIVE: Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, ziua 12, proba 23: floretă feminin 8-9 ani. Cornel Ilie și Peter Pop sunt invitații FR Scrimă la festivitățile de premiere de azi!

Campionatul Național de Scrimă pentru copii se încheie miercuri, 28 iunie 2017, cu ultimele două probe de floretă feminin: 8-9 ani individual și 12-13 ani echipe. De la ora 9:00, 15 sportive se duelează în proba de floretă feminin, la categoria 8-9 ani. Sistem de concurs: un tur de grupe preliminare, iar apoi toate sportivele […]

READ MORE →

Cătălina Apostol (ACS Balestra) a câștigat Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, în proba de floretă feminin 12-13 ani. Mihai Leu le-a premiat pe micile campioane!

Ziua a unsprezecea a Campionatului Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, a programat marți, 27 iunie, la Sala de scrimă „Ana Pascu” din București primele două probe de floretă feminin individual: 10-11 ani și 12-13 ani. De la ora 14:00, 26 de sportive sau duelat pe planșe pentru medalii în proba de floretă feminin […]

READ MORE →

LIVE: Campionatul Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, ziua 11, proba 22: floretă feminin 12-13 ani. Mihai Leu este invitatul FR Scrimă la festivitatea de premiere!

Ziua a unsprezecea a Campionatului Național de Scrimă pentru copii, ediția 2017, programează marți, 27 iunie, la Sala de scrimă „Ana Pascu” din București primele două probe de floretă feminin individual: 10-11 ani și 12-13 ani. De la ora 14:00, 26 de sportive se duelează pe planșe pentru medalii în proba de floretă feminin 12-13 […]

READ MORE →

2 thoughts on “Echipa de spadă feminin a României, medaliată cu bronz la Campionatul European de la Tbilisi, a fost primită azi cu flori la întoarcerea în țară

  1. constantim mircea stefan spune:

    Felicitari fetelor! Ati muncit bine tata perioada de pana la europene si iata ca se poate face bine schimbul de generatii. Toate echipele participante la concurs sunt la inceput de drum…..locurile ocupate la individual sunt si ele promitatoare….Hai Romania ! Ma bucur sincer pentru voi……stiu ca ati muncit mult si stiu ca de acum inainte veti munci si mai si ……Frumoasa primire la sosirea in tara! Felicitari federatiei ! Felicitari antrenorului ! Este loc si pentru mai bine…..sa fiti sanatoase si sa aveti cu cine sa va antrenati…

  2. Felicitari echipa de spada Fete si Biancai Pascu pentru rezultatele excelente obtinute la CE din Tbilisi,dar felicitari antrenorilor si federatiei romane de Scrima.Cu seriozitate,disciplina invingem orice Nationen! Hai Romania maideparte la Leipzig!,!
    Al. vostru IOSCA Szepeschy din Heidenheim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top