În cadrul proiectului național Olimpiadelek, conducerea Școalii Gimnaziale Special „Constantin Păunescu” din București a invitat, la începutul lunii noiembrie, clubul CSS Quarto București să susțină o lecție de scrimă în fața mai multor elevi din clasele V-X.
Lecția de scrimă s-a desfășurat în sala de sport a Școlii Gimnaziale Speciale „Constantin Păunescu”, cu participarea elevilor din clasele V-X. În calitate de voluntari pentru demonstrarea unor mijloace specifice scrimei au participat două sportive legitimate la CSS Quarto București – Diana Dona și Ana Maria Șuță – , îndrumate de antrenorul Marcela Mincu, cu o bogată experiență în domeniu. Activitatea a debutat cu prezentarea câtorva informații despre scrimă, doamna antrenor explicându-le elevilor școlii mai sus amintite importanța practicării unui sport la vârsta copilăriei și răsunetul asupra creșterii și dezvoltării armonioase.
Elevii au primit cu mare entuziasm activitatea, fiind foarte atenți la toate explicațiile și demonstrațiile facută de doamna antrenor și cele două sportive. La finalul activității, câțiva elevi doritori ai școlii au exersat și ei metodele de deplasare specifice scrimei.
OlimpiadeleK reprezintă un program de responsabilitate socială, o competiție națională sponsorizată de către Kaufland România și implementată în parteneriat cu Școala de Valori și Ministerul Educației și Cercetării.
Mai multe despre acest program puteți afla AICI.


PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans