Ziua a doua a etapei de Cupă Mondială la sabie seniori feminin programează sâmbătă, 21 februarie, la Gent (Belgia) duelurile de pe tabloul principal de 64.
România este prezentă în această fază prin Bianca Pascu. După ce a trecut cu bine de calificările de vineri, 20 februarie, Bianca se va duela sâmbătă, 21 februarie, pe tabloul principal de 64, cu Manon Brunet, din Franța. Meciul va începe la ora 12:30, ora României.
Bianca Pascu este coordonată de lângă planșă de tehnicianul Alexandru Chiculiță.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția Biancă Pascu la etapa de Cupă Mondială de la Gent.
FOTO: Marie-Lan Tay Pamart


UPDATE, ora 13:49 – Bianca Pascu s-a calificat pe tabloul de 32 la Gent după ce a trecut în 64 de Manon Brunet (Franța), scor 15-12. Pentru un loc pe tabloul e 16, Bianca se va duela, de la ora 14:00, ora României, cu Olga Kharlan (Ucraina).


UPDATE, ora 14:16 – Bianca Pascu s-a oprit pe tabloul de 32 la Gent după ce a pierdut meciul cu Olga Kharlan (Ucraina), scor 5-15.


UPDATE, ora 17:54 – Bianca Pascu a terminat concursul de la Gent pe locul 25. Podiumul etapei de Cupă Mondială la sabie seniori, proba feminină la individual, a arătat astfel: 1. Sofya Velikaya (Rusia), 2. Mariel Zagunis (SUA), 3. Olga Kharlan (Ucraina) și Anna Marton (Ungaria).

Bianca Pascu la Gent (1) Bianca Pascu la Gent (2) Bianca Pascu la Gent (3) Bianca Pascu la Gent (4) Bianca Pascu la Gent (5)