Sala de scrimă „Alexandru Csipler” din Satu Mare a găzduit de vineri și până duminică, în perioada 4-6 mai 2018, ediția 2018 a Campionatului Național de spadă seniori masculin. Concursul a reunit la start spadasini de la toate cluburile de profil din țară, care au concurat la individual și pe echipe.
Sâmbătă și duminică, 5 și 6 mai 2018, a fost programată întrecerea pe echipe. 10 formații s-au duelat timp de două zile pentru medalii: CSM Craiova, CS Dinamo2, LPS Craiova, CSU Târgu Mureș, CSM Satu Mare, CSU Craiova2, CSU Craiova1, CS Satu Mare, CS Dinamo, CS UNEFS.
În 2018, pentru al doilea an la rând și pentru a treia oară în ultimii patru ani, medaliile de aur au fost câștigate de către CSM Satu Mare. Echipa pregătită de Csiszar Francisc a avut victorii pe linie în Superligă, iar la finalul întrecerii a devenit din nou campioană națională. Pe locul doi s-a clasat CS Dinamo1, iar pe trei s-a clasat CSU Craiova1.
Rezultatele complete din Superligă pot fi văzute mai jos:

Componența celor opt formații care au tras în Superligă poate fi văzută mai jos:

Clasamentul complet al Campionatului Național de spadă seniori masculin de la Satu Mare, ediția 2018, în proba pe echipe poate fi văzut AICI.
GALERIE FOTO de la Campionatul Național de spadă seniori masculin de la Satu Mare, ediția 2018, puteți vedea AICI.
Nu uitați să urmăriți Federația Română de Scrimă pe următoarele conturi de socializare:
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
YOUTUBE