Ultima zi a Campionatului Naţional de floretă pentru juniori a programat duminică, 23 martie, ultima probă, cea pe echipe pentru fete. La start s-au înscris cinci echipe, CSA Steaua1, CSA Steaua2, CS Satu Mare, CS Petrolul Ploieşti şi CSTA Bucureşti.
Întrecerea din Sala de scrimă din complexul sportiv Steaua a fost câștigat, la fel ca și anul trecut, de CSA Steaua1 București. Echipa lui Ducu Petre a trecut în semifinale de CSA Steaua 2, scor 45-17, iar în finală a dispus de Petrolul Ploiești, scor 45-22. Medaliile de bronz au revenit celor de la CS Satu Mare. Elevele lui File Attila și Izsaki Arnold au fost învinse în semifinale de Petrolul, scor 40-45, dar în finala mică au dispus de CSA Steaua2 cu 45-35.
Componența celor cinci echipe care au tras duminică în Campionatul Național de floretă juniori, proba feminină, este următoarea:
CS Satu Mare: Adriana Haidu, Alexandra Lazin, Andrea Potor și Antett Varga;
CSA Steaua1: Ana Boldor, Maria Boldor, Mălina Călugăreanu și Laura Vîrga;
CSA Steaua2: Raluca Drăghici, Ioana Mistric, Anca Săveanu și Teodora Sîrbu;
CSTA București: Bianca Dumitru, Diana Popa și Andreea Prodan;
Petrolul Ploiești: Alexandra Bilică, Corina Damaschin, Mihaela Dragomir și Karina Olaru.
Clasamentul complet al probei feminine pe echipe din cadrul Campioantului Național de juniori poate fi găsit AICI.
În 2013, podiumul Campionatului Naţional de floretă juniori, proba pe echipe feminină, a arătat astfel: 1. CSA Steaua1, 2. CSU Timişoara, 3. CS Petrolul Ploieşti.