Campionatul Național de floretă pentru juniori de la București a programat miercuri, 10 ianuarie 2018, la Sala de scrimă a CSA Steaua, probele pe echipe. De la ora 9:00, opt formații s-au duelat pentru medalii în proba feminină pe echipe: CSA Steaua, CSTA1 București, CSTA2 București, CS Satu Mare, CSU Poli Timișoara, CS Farul Constanța, ACS Balestra1 și ACS Balestra 2.
În 2018, medaliile de aur au fost câștigate de către CSA Steaua, care a dispus în finala mare de CSU Poli Timișoara, scor 45-26. Pe locul trei s-a clasat CS Farul Constanța. În finala mică, echipa constănțeană a învins în finala mică pe CSTA1 București, scor 45-41.
Componența celor opt formații care au tras azi a fost următoarea:
CSA Steaua: Rebeca Cândescu, Anca Săveanu, Andreea Gheorghe, Daria Panait;
CSU Poli Timișoara: Anastasia Cereș, Alexandra Lazin, Teodora Sîrbu;
CS Farul Constanța: Teodora Băloiu, Raluca Dărghici, Raluca Văcărașu;
CSTA1 București: Emilia Corbu, Amalia Dumitru, Maria Ungureanu;
CSTA2 București: Anne Marie Briciu, Maria Teodorescu, Denisa Velica;
CS Satu Mare: Melissa Korossy, Teodora Șofran, Diana Șuta;
ACS Balestra1: Cătălina Apostol, Denisa Mănescu, Crina Popa, Karina Vasile;
ACS Balestra2: Maria Danilov, Andreea Dincă, Iana Manolache Passima, Maria Paula Radu.
GALERIE FOTO completă din proba pe echipe la feminin a Campionatului Național de floretă pentru juniori poate fi văzută AICI.
Rezultatele complete ale probei pe echipe la feminin din cadrul Campionatului Național de floretă pentru juniori pot fi văzute AICI.
Clasamentul complet al Campionatului Național de floretă pentru juniori, în proba feminină pe echipe, ediția 2018, poate fi văzută AICI.