Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București găzduiește în perioada 16-27 iunie ediția 2018 a Campionatului Național de scrimă pentru copii. La această întrecere-maraton, sunt prezenți peste 850 de sportivi de la toate cluburile de scrimă din țară. Se trage la feminin și masculin, individual și pe echipe, la următoarele categorii de vârstă: 8-9 ani, 10-11 ani și 12-13 ani.
Luni, 25 iunie 2018, în Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București au avut loc alte două noi probe de sabie masculin: la 8-9 ani ani și pe echipe.
De la ora 13:00, 16 formații s-au duelat în proba de sabie masculin echipe. În acest an, medaliile de aur au fost câștigate de către CS Dinamo1, care a învins în finala mare pe ACS Duel București, scor 45-20. Pe locul trei s-a clasat ACS Corona Brașov, care a dispus în finala mică, după un duel extrem de strâns, de CS Dinamo2, scor 45-44.
Rezultatele complete ale concursului de azi pot fi văzute AICI.
Clasamentul complet al Campionatului Național de scrimă pentru copii, în proba de sabie masculin echipe, poate fi văzut AICI.
La fel ca și în 2017, și în 2018 alături de micii campioni ai scrimei românești se vor afla mari vedete din sportul românesc. Campioni mondiali și olimpici au răspuns invitației Federației Române de Scrimă și îi vor premia pe cei mai merituoși mici scrimeri. Astfel, vor face premierea la Campionatul Național de Copii, în zilele ce au rămas de concurs, următorii:
Marți, 26 iunie, ora 18:00 – Loredana Dinu.
Miercuri, 27 iunie, ora 12:00 – Irina Deleanu.
Programul complet al Campionatului Național de scrimă pentru copii poate fi văzut mai jos:

Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile Campionatului Național de scrimă pentru copii, ediția 2018.
GALERIE FOTO de la proba de sabie masculin echipe puteți vedea AICI.
Nu uitați să urmăriți Federația Română de Scrimă pe următoarele conturi de socializare:
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
YOUTUBE