Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, în colaborare cu Federația Română  de Scrimă, organizează, pentru al cincilea an consecutiv la București, Cupa Europei la floretă feminin.
Competiția se va desfășura luni, 14 mai 2018, începând cu ora 9:30, la Sala „Mihai Viteazul” – Steaua din București (vis-à-vis de AFI Cotroceni). La ediția din acest an vor participa următoarele formații: SVSM Kiev (Ucraina), Cardenal Cisneros de Madrid (Spania), Klub Sermu Slavia Stu Bratislava (Slovacia), Școala de scrimă Chişinău (Republica Moldova), Centro Sportivo Aeronautica Militare (Italia), Avitohol Fencing Club Sofia (Bulgaria), CSA Steaua Bucureşti și CSU Poli Timișoara.
Echipa CSA Steaua va fi formată din: Maria Boldor, Mălina Călugăreanu, Anca Săveanu și Andreea Gheorghe.
Echipa CSU Poli Timișoara va fi formată din: Ana Boldor, Teodora Sîrbu, Alexandra Lazin și Emilia Corbu.
Programul competiției este următorul:
Ora 08:00 – Control echipament;
Ora 09:00 – Ședința tehnică;
Ora 09:30 – Debut competiție;
Ora 10:45 – Semifinale;
Ora 12:00 – Finala mică și meciuri de clasament;
Ora 13:30 – Finala mare;
Ora 14:15 – Festivitatea de premiere.
Intrarea publicului la competiție va fi liberă.
Concursul poate fi urmărit LIVE AICI.
Cupa Europei la floretă feminin este o competiție intercluburi, care se adresează echipelor campioane naționale en-titre. Confederația Europeană de Scrimă a acordat României, pentru a cincea oară consecutiv, dreptul de a organiza acest concurs, iar datorită faptului că echipa de floretă CSA Steaua București a cucerit titlul de campioană națională și în anul 2017, clubul militar este din nou organizator.
Nu uitați să urmăriți Federația Română de Scrimă pe următoarele conturi de socializare:
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
YOUTUBE