Prima competiție oficială de scrimă din 2018 din țara noastră este Campionatul Național de floretă pentru juniori. Concursul are loc la Sala de Scrimă a CSA Steaua din București, în perioada 9-10 ianuarie, și se va desfășura la feminin și masculin, individual și pe echipe.
Marți, 9 ianuarie, de la ora 15:00 este programată cea de-a doua probă: floretă masculin individual. La start s-au prezentat 27 de sportivi de la ACS Balestra, CS Farul Constanța, CS Satu Mare, CSA Steaua, CSTA București, CSS Ploiești și CSU Poli Timișoara.
Se vor trage două tururi de grupe preliminare, iar apoi toți sportivii vor ajunge pe un tablou incomplet de 32, de eliminări directe.
În 2017, podiumul Campionatului Național de floretă pentru juniori, în proba masculină la individual, a arătat astfel: 1. Benjamin Bodo (CSU Poli Timișoara), 2. Silviu Roșu (CSA Steaua), 3. Cristian Cândescu (CSA Steaua) și Alexandru Pîrva (CSA Steaua).
Concursul poate fi urmărit LIVE-SCORE AICI.
GALERIE FOTO completă de la proba masculină din cadrul Campionatului Național de floretă pentru juniori de la București, ediția 2018, puteți vedea AICI.
Programul de concurs de miercuri, 10 ianuarie 2018, este următorul:
ORA 9:00 – floretă juniori feminin echipe;
ORA 13:00 – floretă juniori masculin echipe.
Toate detaliile concursului vor fi pe www.frscrima.ro.