Campionatul Național de scrimă pentru copii, ediția 2017, se va desfășura la București, la Sala de Scrimă „Ana Pascu” (fostă Floreasca), în perioada 17-28 iunie.
Iar conducerea Federației Române de Scrimă se implică din plin în promovarea acestui eveniment. După ce marți am fost invitați la DigiSport, iar miercuri am fost în direct pe www.prosport.ro, vineri, 9 iunie, președintele Laura Cârlescu Badea și Loredana Dinu – membru în Comitetul Executiv al FR Scrimă, au discutat despre scrimă și despre Campionatul Național de scrimă pentru copii în direct în emisiunea 1Matinal de la TVR1.
Campionatul Național de scrimă pentru copii va reuni la start aproximativ 600 de copii de la toate cluburile din țară, la toate cele trei arme: sabie, spadă și floretă. Concursul se va disputa la individual la categoriile 8-9 ani, 10-11 ani și 12-13 ani, și la echipe, la categoria 10-13 ani.
Astfel, Federația Română de Scrimă a decis ca în 2017 prima probă a Campionatului Național de scrimă pentru copii, de sâmbătă, 17 iunie, de la ora 9:00să fie cea de sabie masculin, la categoria 10-11 ani.
Programul complet al Campionatului Național de scrimă pentru copii, ediția 2017, poate fi descărcat mai jos:

Federația Română de Scrimă pregătește mai multe suprize pentru ediția din acest an!
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția competiției în toate cele 12 zile.