Sala de Scrimă CSA Steaua din București găzduiește de miercuri și până sâmbătă, în perioada 17-20 ianuarie, ediția 2018 a Campionatului Național de spadă pentru cadeți. Concursul se desfășoară la feminin și masculin, individual și pe echipe, iar la start sunt prezenți spadasini de la toate cluburile din România.
Miercuri, 17 ianuarie 2018, în prima zi de concurs, de la ora 9:30 a avut loc proba de spadă feminin individual. Au fost prezente 54 de sportive. S-au tras două tururi de grupe preliminare și deoarece au fost înscrise peste 30 de sportive, după fiecare tur de grupe 20% au fost eliminate.
În 2018, medalia de aur a fost câștigată de către Claudia Durău. Legitimată la LPS Craiova, Claudia a dispus în finală de Mihaela Leonte, de la CSS Quarto, scor 15-13. Pe locul trei s-au clasat Cristina Constantinescu (CSA Steaua) și Bianca Moroianu (CSS Quarto).
Rezultatele complete de pe tabloul de 8 pot fi văzute mai jos:

Programul următoarelor trei zile de concurs este:
JOI, 18 IANUARIE
Ora 9:00 – spadă feminin echipe;
VINERI, 19 IANUARIE
Ora 9:00 – spadă masculin individual;
SÂMBĂTĂ, 20 IANUARIE
Ora 9:00 – spadă masculin echipe.
Clasamentul complet al Campionatului Național de spadă pentru cadeți de la București, ediția 2018, în proba feminină la individual, poate fi văzut AICI.
GALERIE FOTO de la concursul de azi puteți vedea AICI.
Toate detaliile concursului de la Sala de Scrimă CSA Steaua din București vor fi pe www.frscrima.ro!