Sala de Scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București găzduiește de miercuri și până sâmbătă, în perioada 17-20 ianuarie, ediția 2018 a Campionatului Național de sabie pentru juniori. Concursul se desfășoară la feminin și masculin, individual și pe echipe, iar la start sunt prezenți sabreri de la toate cluburile din România.
Miercuri, 17 ianuarie 2018, de la ora 9:00 s-a disputat proba de sabie feminin individual. La start au fost prezente 32 de sportive. S-au tras două tururi de grupe preliminare și deoarece au fost înscrise peste 30 de sportive, după fiecare tur de grupe s-au eliminat 20%.
În 2018, medalia de aur a fost câștigată de către Sabina Martiș. Legitimată la CSA Steaua, Sabina a dispus în finala pentru aur de Maria Matei, de la CS Dinamo, scor 15-11. Pe locul al treilea s-au clasat, la egalitate, două sportive de la CSM Iași: Andreea Lupu și Cerasela Drăgan.
Rezultatele complete de pe tabloul de 8 pot fi văzute mai jos:

Programul următoarelor trei zile de concurs este:
JOI, 18 IANUARIE
Ora 9:00 – sabie feminin echipe;
VINERI, 19 IANUARIE
Ora 9:00 – sabie masculin individual;
SÂMBĂTĂ, 20 IANUARIE
Ora 9:00 – sabie masculin echipe.
GALERIE FOTO de la proba feminină la individual din cadrul Campionatului Național de sabie pentru juniori de la București, ediția 2018, poate fi văzută AICI.
Clasamentul complet al Campionatului Național de sabie pentru juniori de la București, ediția 2018, în proba femininăla individual, poate fi văzut AICI.
Toate detaliile concursului de la Sala de Scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București vor fi pe www.frscrima.ro!