Campionatul Național de scrimă pentru copii, ediția 2017, se va desfășura la București, la Sala de Scrimă „Ana Pascu” (fostă Floreasca), în perioada 17-28 iunie.
Iar conducerea Federației Române de Scrimă se implică din plin în promovarea acestui eveniment. Astfel, după ce luni, 5 iunie, Dan Filoti le-a avut ca și invitate în emisiunea DigiSport Matinal pe Laura Cârlescu Badea (președinte), Ana Maria Popescu (vicepreședinte) și Loredana Dinu (membru în Comitetul Executiv), marți, 6 iunie, redactorul-șef al ProSport, Andru Nenciu, a discutat preț de o oră pe www.prosport.ro cu două dintre campioanele olimpice de la Rio – Ana Maria Popescu și Loredana Dinu.
Mai mult, în timpul emisiunii ProSport LIVE, cinci sportive de la ACS Stesial (antrenoare – Alina Ciuculescu), au susținut o demonstrație de scrimă într-unul dintre studiourile ProSport.
Iar campania de promovare continuă! Vineri, 9 iunie, de la ora 8:15, Laura Cârlescu Badea și Loredana Dinu vor fi invitatele lui Dorin Chioțea în emisiunea 1Matinal de la TVR1!
Campionatul Național de scrimă pentru copii va reuni la start aproximativ 600 de copii de la toate cluburile din țară, la toate cele trei arme: sabie, spadă și floretă. Concursul se va disputa la individual la categoriile 8-9 ani, 10-11 ani și 12-13 ani, și la echipe, la categoria 10-13 ani.
Astfel, Federația Română de Scrimă a decis ca în 2017 prima probă a Campionatului Național de scrimă pentru copii, de sâmbătă, 17 iunie, de la ora 9:00să fie cea de sabie masculin, la categoria 10-11 ani.
Programul complet al Campionatului Național de scrimă pentru copii, ediția 2017, poate fi descărcat mai jos:

Federația Română de Scrimă pregătește mai multe suprize pentru ediția din acest an!
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția competiției în toate cele 12 zile.