Timp de cinci zile, de miercuri și până duminică, în perioada 26-30 octombrie, Sala de scrimă „Ana Pascu” din București găzduiește întrecerile Campionatului Național, Diviziei A și Superligii Naționale de sabie pentru seniori, la feminin și masculin, ediția 2016.
Miercuri, 26 octombrie, în prima zi de concurs are loc proba feminină la individual. La start, care s-a dat la ora 9:00, s-au prezentat 20 de sportive de la toate cluburile de sabie din țară. Se vor trage două tururi de grupe preliminare, iar apoi toate sportivele vor ajunge pe un tablou incomplet de 32, de eliminare directă.
În 2015, podiumul Campionatului Național de sabie seniori, în proba feminină la individual, a arătat astfel: 1. Bianca Pascu (CS Dinamo), 2. Andreea Doană (CS Dinamo), 3. Andreea Lupu (CSM Iași) și Oana Munteanu (CS Dinamo).
Programul următoarelor patru zile din cadrul Campionatului Național, Diviziei A și Superligii Naționale de sabie pentru seniori este următorul:
JOI, 27 OCTOMBRIE
Ora 9:00 – Superliga la sabie seniori feminin;
VINERI, 28 OCTOMBRIE
Ora 9:00 – Campionatul Național la sabie seniori masculin individual;
SÂMBĂTĂ, 29 OCTOMBRIE
Ora 9:00 – Divizia A la sabie seniori masculin;
DUMINICĂ, 30 OCTOMBRIE
Ora 9:00 – Superliga la sabie seniori masculin.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile concursului de la Sala de scrimă „Ana Pascu” din București.