Campionatul European de scrimă pentru tineret de la Minsk programează marți, 25 aprilie 2017, ultimele trei probe pe echipe: spadă feminin, floretă feminin și sabie masculin. Toate probele încep la ora 9:00, iar România va concura în fiecare dintre ele.
La floretă feminin participă nouă formații, iar România intră în concurs direct pe tabloul de 8, acolo unde se va duela cu Polonia pentru un loc în semifinale. Echipa nostră este formată din: Mălina Călugăreanu (CSA Steaua), Maria Boldor (CSA Steaua), Ana Boldor (CSU Poli Timișoara), Teodora Sîrbu (CSU Poli Timișoara). Antrenor: Ducu Petre.
Evoluția LIVE a României în proba de floretă feminin echipe poate fi urmărită AICI.
În întrecerea de sabie masculin se vor prezenta la start 12 formații. Și aici, România intră în concurs direct pe tabloul de 8, acolo unde se va duela pentru un loc în semifinale cu Bulgaria sau Georgia. Echipa României este formată din: Mădălin Bucur (CS Dinamo), Iulian Teodosiu (CS Dinamo), Sorin Eftimie (CS Dinamo), Cristian Bițucă (CS Diamo). Antrenor: Florin Zalomir.
Evoluția LIVE a României în proba de sabie masculin echipe poate fi urmărită AICI.
În proba de spadă feminin echipesunt înscrise 14 echipe. România intră în concurs pe tabloul de 16 și va concura pentru un loc în primele 8 cu Israel. Echipa nostră este formată din: Amalia Tătăran (CS Dinamo), Greta Vereș (CSA Steaua), Bianca Benea (CSM Oradea), Ramona Calcan (CSA Steaua). Antrenor: George Epurescu.
Evoluția LIVE a României în proba de spadă feminin echipe poate fi urmărită AICI.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția scrimerilor români la Minsk.
FOTO: Augusto BIZZI