Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București găzduiește sâmbătă și duminică, 17 și 18 martie, ediția 2018 a Campionatului Național de floretă pentru tineret. Se trage la individual și pe echipe, la feminin și masculin. La start sunt prezenți floretiști de la toate cluburile de profil din țară. Sâmbătă, 17 martie, de la ora 13:00 a avut loc cea de-a doua probă: floretă masculin individual. Au fost prezenți la start 24 de sportivi, iar în 2018 medalia de aur și titlul de campion național au fost câștigate de către Bogdan Dascălu. Legitimat la CSU Cluj Napoca, Bogdan l-a învins în finală pe campioanul din 2017, Benjamin Bodo, de la CSU Poli Timișoara, scor 15-10. Pe locul trei s-au clasat doi sportivi de la CSA Steaua: Silviu Roșu și Alexandru Sîrb.
Rezultatele de pe tabloul de 8 ale Campionatului Național de floretă tineret de la București, ediția 2018, în proba masculină individual, pot fi văzute mai jos:

Programul de concurs de duminică, 18 martie, este următorul:
Ora 9:30 – floretă feminin echipe;
Ora 9:30 – floretă masculin echipe.
GALERIE FOTO completă de la proba masculină individual din cadrul Campionatului Național de floretă tineret de la București, ediția 2018, puteți vedea AICI.
Clasamentul complet al Campionatului Național de floretă tineret de la București, ediția 2018, în proba masculină individual poate fi văzut AICI.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu toate detaliile întrecerii de la Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București.