Sala de Scrimă CSA Steaua din București găzduiește în perioada 21-24 ianuarie, ediția 2018 a Campionatului Național de spadă pentru juniori. Concursul se desfășoară la feminin și masculin, individual și pe echipe, iar la start sunt prezenți spadasini de la toate cluburile din România.
Marți, 23 ianuarie 2018, de la ora 9:00 a avut loc proba feminină la individual. La concursul din acest an au fost prezente 50 de sportive. S-au tras două tururi de grupe preliminare și deoarece au fost înscrise peste 30 de spadasine, după fiecare tur de grupe s-au eliminat 20%.
În 2018, medalia de aur și titlul de campioană națională au fost câștigate, pentru al doilea an la rând, de către Bianca Benea. Legitimată la CSM Oradea, eleva antrenorului Nicolae Ille a dispus în finală de Alexandra Predescu (CSA Steaua), scor 15-11. Pe locul trei s-au clasat, la egalitate, Mihaela Leonte (CSS Quarto) și Zsuzsa Schlier (CSS Târgu Mureș).
Rezultatele complete de pe tabloul de 8 ale concursului de azi pot fi văzute mai jos:

Campionatul Național de spadă pentru juniori de la București, ediția 2018, se încheie miercuri, 24 ianuarie, cu proba feminină pe echipe.
GALERIE FOTO de la proba de astăzi puteți vedea AICI.
Clasamentul complet al Campionatului Național de spadă pentru juniori de la București, ediția 2018, în proba feminină la individual poate fi văzut AICI.
Toate detaliile concursului de la Sala de Scrimă CSA Steaua din București vor fi pe www.frscrima.ro!