Orașul chinez Xuzhou găduiește  duminică, 27 aprilie, tabloul principal la cea de-a șasea etapă de Cupă Mondială de spadă seniori feminin din 2014. Deoarece se trage doar la individual, concursul se numește Grand Prix. România este prezentă la acest eveniment cu două sportive: Ana Maria Brânză și Simona Pop. Dacă Ana Maria a avut liber sâmbătă, Simona Pop a trecut prin grupe și calificări și a ajuns și ea pe tabloul principal de 64.
Ana Maria Brânză și Simona Pop vor trage așadar duminică, 27 aprilie, pe tabloul principal al Cupei Mondiale de spadă de la Xuzhou, China. Brânză va da pe tabloul de 64 de americana Caira Moreira-Brown, iar Simona se va bate cu Marijana Markovic, din Germania. Cele două fete sunt însoțite la Xuzhou de antrenorul Octavian Zidaru.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția spadasinelor române pe toată perioada concursului de la Xuzhou.
FOTO: Marie-Lan Tay Pamart


UPDATE, ora 12:15 – Ana Maria Brânză și Simona Pop au avut un traseu extrem de scurt la Grand Prix-ul de la Xuzhou, China. Simona Pop a fost eliminată pe tabloul de 64, după ce a cedat cu 9-8 în fața sportivei Marijana Markovic (Germania). Ana Maria Brânză a trecut de americana Caira Moreira-Brown, scor 15-3, iar pe tabloul de 32 a cedat cu 15-12 cu Lauren Rembi (Franța).