Sala de Scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București găzduiește în perioadele 25-26 și 29-30 ianuarie, ediția 2018 a Campionatului Național de sabie pentru cadeți. Concursul se va desfășura la feminin și masculin, individual și pe echipe, iar la start se vor prezenta sabreri de la toate cluburile din România.
Vineri, 26 ianuarie 2018, a avut loc proba a doua: sabie feminin echipe. De la ora 9:00 s-au prezentat la start 12 echipe: CSA Steaua1, CSA Steaua2, CSA Steaua3, CS Dinamo1, CS Dinamo2, CS Dinamo3, CSTA București, CSM Brașov, ACS Duel, CSS Unirea Iași, CSS Slobozia și CS Riposta. Sistem de concurs: tablou de eliminări directe, cu meciuri de clasament până la locul 12.
În 2018, pentru al doilea an la rând, titlul de campioană națională și medaliile de aur au fost câștigate de către sportivele de la CSA Steaua1. În finala mare, la capătul unui meci extrem de disputat, CSA Steaua1 a dispus de CS Riposta, scor 45-43. Pe locul trei s-a clasat CS Dinamo1, care a învins în finala mică pe CSA Steaua2, scor 45-31.
Rezultatele complete de pe tabloul de 8 ale concursului de azi pot fi văzute mai jos:

Programul următoarelor două zile de concurs este:
LUNI, 29 IANUARIE
Ora 9:00 – sabie masculin individual;
MARȚI, 30 IANUARIE
Ora 9:00 – sabie masculin echipe.
Clasamentul complet al Campionatului Național de sabie pentru cadeți, în proba femină pe echipe, ediția 2018, poate fi văzut AICI.
Concursul are o pauză de două zile, deoarece pe 28 și 29 ianuarie are loc la București, la Sala Polivalentă, o nouă ediție a Cupei Riposta la sabie, etapă din Circuitul European de cadeți!
Toate detaliile concursului de la Sala de Scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București vor fi pe www.frscrima.ro!
GALERIE FOTO de la concursul de azi puteți vedea AICI.