Orașul italian Verona găzduiește în perioada 1-9 aprilie 2018 o nouă ediție a Campionatului Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori. Pe planșele din “Cattolica Center” din Verona, cadeții trag doar la individual, în timp ce juniorii vor concura atât în probele individuale, cât și pe echipe. România este reprezentată la Campionatul Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori de la Verona de 34 de sportivi.
Duminică, 8 aprilie 2018, au fost programate ultimele două probe pentru cadeți: floretă feminin individual și floretă masculin individual. De la ora 11:40, ora României, 140 sportivi din întreaga lume s-au duelat pentru medalii în proba de floretă cadeți masculin individual. România a fost reprezentată în această probă de doi sportivi: Alexandru Sîrb și Vlad Roșu. Antrenor: Florin Gheorghe. La finalul zile de concurs, cei doi floretiști români s-au clasat pe următoarele poziții: Alexandru Sîrb – locul 26 și Vlad Roșu – locul 70.
Rezultatele complete ale floretiștilor români de azi, de la Verona, au fost următoarele:
GRUPELE PRELIMINARE

TABLOUL DE 126
Alexandru Sîrb – Jake Mcgillion-Moore (Irlanda) 15-14
Vlad Roșu – Malte Westesson (Suedia) 6-15
TABLOUL DE 64
Alexandru Sîrb – Carlos Daniel Lopez (Mexic) 15-14
TABLOUL DE 32
Alexandru Sîrb – Cesar Colon Lopez (Puerto Rico) 9-15.
Programul ultimei zile de concurs de la Verona, de luni, 9 aprilie 2018, este:
Ora 9:30 – floretă juniori feminin echipe;
Ora 10:45 – floretă juniori masculin echipe.
Programul este adaptat după ora României.
GALERIE FOTO din ziua a opta a Campionatului Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori de la Verona, ediția 2018, puteți vedea AICI.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția scrimerilor români la Campionatul Mondial pentru cadeți și juniori de la Verona.
Nu uitați să urmăriți Federația Română de Scrimă pe următoarele conturi de socializare:
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
YOUTUBE
FOTO: FIE