Ziua a treia a etapei de Cupă Mondială de sabie masculin seniori de la Budapesta programează duminică, 23 noiembrie, concursul pe echipe. Naționala României va intra în concurs direct pe tabloul de 16, acolo unde va înfrunta Iranul de la ora 12:00, ora României. Dacă trec de Iran, sabrerii români se vor duela pe tabloul de 8 cu învingătoarea partidei dintre Coreea de Sud și Polonia sau Hong Kong.
România va trage în următoarea formulă: Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Iulian Teodosiu, George Iancu.
Parcursul băieților noștri poate fi urmărit LIVE AICI.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția României.


UPDATE, ora 12:45 – România s-a calificat pe tabloul de 8 după ce a trecut în 16 de Iran, scor 45-39.


UPDATE, ora 13:40 – România s-a calificat în semifinale la Budapesta după ce a trecut în sferturi de Coreea de Sud, scor 45-41. În semifinale, România va întâlni Germania, campioana mondială în exercițiu.


Ora 15:20 – România s-a calificat în finala etapei de Cupă Mondială la sabie masculin de la Budapesta după ce a trecut în penultimul act de Coreea de Sud, scor 45-37. În finală, care va avea loc de la ora 16:00, ora României, sabrerii români vor înfrunta Italia, cea care a depășit în cealaltă semifinală pe Rusia, scor 45-38.


UPDATE, ora 17:20 – România a câștigat etapa de Cupă Mondială la sabie seniori echipe de la Budapesta după ce a trecut în finală de Italia, scor 45-44.