Ziua a opta a Campionatului Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori de la Tashkent programează miercuri, 8 aprilie, cinci probe, toate la juniori, pe echipe. Este vorba de floretă feminin, spadă feminin, spadă masculin, sabie feminin și sabie masculin.În două dintre ele vor concura și echipe ale României.
Sportivele din echipa de floretă juniori a României vor încerca să continue lupta pentru o poziție cât mai bună. După ce au trecut luni, 6 aprilie, de Hong Kong, scor 45-32, în 16, România se va duela azi pentru un loc în semifinale cu SUA. Meciul va începe la ora 6:30, ora României, iar echipa lui Petre Ducu va fi alcătuită din: Maria Boldor, Mălina Călugăreanu, Ana Boldor și Corina Damaschin.
Programul complet al zilei a opta de la Campionatul Mondial de la Tashkent este următorul:
Ora 6:30 – floretă echipe feminin: tabloul de 8, semifinalele și finala;
Din România: Maria Boldor, Mălina Călugăreanu, Ana Boldor, Corina Damaschin.
Ora 6:30 – spadă echipe feminin: tabloul de 32 și de 16;
Din România: Bianca Benea, Cezara Constantin, Claudia Năboiu.
Ora 7:30 – spadă echipe masculin: tabloul de 8, semifinalele și finala;
Ora 8:30 – sabie echipe feminin: tabloul de 8, semifinalele și finala;
Ora 13:30 – sabie echipe masculin: tabloul de 32 și de 16.

PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:

logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 8:00 – România a fost stopată din drumul spre medalii după ce a fost învinsă pe tabloul de 8 de SUA, scor 33-24.


UPDATE, ora 8:15 – România va trage în primul meci de pe tabloul locurilor 5-8 cu Germania. Partida România – Germania va începe la ora 8:30, ora României.


UPDATE, ora 9:39 – România a învins Germania în primul meci de pe tabloul de 5-8, scor 45-36.


UPDATE, ora 9:44 – România va întâlni Ungaria în meciul pentru locurile 5-6. Partida România – Ungaria va începe la ora 9:50, ora României.


UPDATE, ora 10:58 – România a terminat pe locul 5 proba de floretă juniori feminin echipe după ce a învins în ultimul meci pe Ungaria, scor 45-39.