Circuitul European U14 a continuat în week-end-ul trecut cu două noi concursuri. La Zagreb (Croația) a avut loc etapă la spadă masculin și feminin, iar la Brno (Cehia) s-a disputat o etapă la floretă feminin și masculin.
România a fost reprezentată duminică, 14 februarie, în concursul feminin de la Brno de trei floretiste de la CS Satu Mare. Este vorba de Teodora Turdean, Teodora Șofran și Melissa Korossy.
Cel mai bun rezultat al delegației României a fost ocupat de către Melissa Korossy, care s-a clasat pe locul 5. Teodora Șofran a ocupat la final locul 10, iar Teodora Turdean a încheiat întrecerea din Cehia pe locul 27. Au tras 41 de sportive.
Confederația Europeană de Scrimă a demarat la începutul lunii decembrie 2015 un nou proiect extrem de ambițios și binevenit pentru scrimerii din întreaga Europă.
Astfel, sâmbătă, 5 decembrie a debutat primul sezon din Circuitul European U14. Întrecerile au loc la toate cele trei arme – spadă, floretă și sabie – la feminin și masculin, la individual și pe echipe.
Țara noastră va găzdui și ea un concurs în cadrul acestui Circuit European U14. În perioada 23-24 aprilie, la București va avea loc etapa a șasea din Circuitul European U14 la spadă.
Calendarul complet al primului sezon din Circuitul European U14 poate fi văzut mai jos.
pdficon
Următoarea etapă din Circuitul European U14 la floretă, sabie și spadă, feminin și masculin, are loc la Chichester (Marea Britanie) în perioada 20-21 februarie.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans