Vineri, 4 martie, în a cincea zi a Campionatului European de scrimă pentru cadeți și juniori de la Novi Sad sunt programate ultimele trei probe pentru cadeți, toate pe echipe: spadă feminin, floretă feminin și sabie masculin.
De la ora 13:30, ora României, va începe proba de sabie masculin cadeți echipe, unde România va intra în concurs pe tabloul de 16. La startul acestei probe se vor prezenta 16 formații, iar România se va duela în 16 cu Georgia.
Echipa României este formată din: Matei Aniculoesei (CSA Steaua), George Dragomir (CSS Slobozia), Alexie Alupei (CS Riposta) și Vlad Grădișteanu (ACS Duel).
Programul complet al zilei de vineri, 4 martie, de la Campionatul European de scrimă pentru cadeți și juniori de la Novi Sad este următorul:
Ora 10:00 – Spadă feminin cadeți echipe;
Din România: echipa României (Bianca Benea, Zsuzsa Schlier, Alexandra Predescu, Denisa Barosan);
Ora 10:00 – Floretă feminin cadeți echipe;
Din România: echipa României (Anca Săveanu, Rebeca Cândescu, Raluca Drăghici, Raluca Văcărașu);
Ora 13:30 – Sabie masculin cadeți echipe;
Din România: echipa României (Matei Aniculoesei, George Dragomir, Alexie Alupei, Vlad Grădișteanu).
Programul este adaptat după ora României.
Site-ul www.frscrimă.ro vă va ține la curent LIVE cu evoluția scrimerilor români la Novi Sad.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 15:49 – România s-a calificat pe tabloul de 8, după ce a trecut în 16 de Georgia, scor 45-40.
meciul cu Georgia
Pe tabloul de 8, România a fost învinsă de Rusia, scor 23-45, și va trage în continuare pe tabloul de 5-8. Primul meci este cu Turcia.
meciul cu Rusia


UPDATE, ora 16:31 – În primul meci de pe tabloul de 5-8, România a fost învinsă de Turcia, scor 39-45, și va trage cu Spania pentru locurile 7-8.
meciul cu Turcia


UPDATE, ora 17:51 – România a încheiat proba pe locul 8, după ce a cedat cu 42-45 în meciul pentru locurile 7-8 cu Spania.
meciul cu Spania


UPDATE, ora 18:40 – Rusia a câștigat medaliile de aur după ce a învins în finală Italia, scor 45-38. Medaliile de bronz au fost cucerite de către Franța, care a dispus în finala mică de Polonia, scor 45-43.