Campionatul Mondial de scrimă de la Moscova continuă marți, 14 iulie, cu duelurile din calificările probelor de spadă masculin individual și spadă feminin individual, și cu întrecerile de pe tablourile principale la sabie feminin individual și sabie masculin individual.
Proba de sabie feminin individual începe la ora 10:30, ora României, iar țara noastră este reprezentată de Bianca Pascu. Legitimată la CS Dinamo, Bianca s-a calificat pe tabloul de 64 după ce luni, 13 iulie, a obținut patru victorii în șase partide în grupele preliminare.
Azi, pe tabloul principal de 64, Bianca se va duela cu Araceli Navarro (Spania). Duelul va începe la ora 10:45, ora României.
Programul complet al zilei a doua la Campionatul Mondial de Scrimă de la Moscova este următorul:
Ora 9:00 – spadă masculin individual: grupe și tururile preliminare;
Ora 10:30 – sabie feminin individual: tabloul de 64, semifinalele și finala;
Ora 11:40 – sabie masculin individual: tabloul de 64, semifinalele și finala;
Ora 14:00 – spadă feminin individual: grupe și tururile preliminare.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția sportivilor români la Moscova.
FOTO: Marie-Lan Tay Pamart
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 10:00 – Înainte de a intra în concurs, Bianca Pascu a efectuat un ultim antrenament alături de tehnicianul Mihai Covaliu, iar floretistul Radu Dărăban s-a pregătit cu maseurul Mircea Lascăr.


UPDATE, ora 11:07 – Bianca Pascu a fost eliminată pe tabloul de 64. Sportiva de la CS Dinamo a cedat în duelul cu Araceli Navarro (Spania), scor 13-15.


UPDATE, ora 12:36 – Bianca Pascu a încheiat proba de sabie feminin individual din cadrul Campionatului Mondial de Scrimă seniori de la Moscova pe poziția 45.