Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu” din Craiova găzduiește de sâmbătă și până marți, în perioada 24-27 februarie, ediția 2018 a Campionatului Național de spadă pentru Tineret (U23). La această competiție participă spadasini din întreaga țară, care se duelează la masculin și feminin, individual și pe echipe.
Luni, 26 februarie 2018, de la ora 9:00 a avut loc a treia probă: spadă feminin individual. S-au prezentat la start 47 de sportive, iar în acest an medalia de aur și titlul național au fost câștigate de către Alexandra Predescu. Legitimată la CSA Steaua București, Alexandra a dispus în finală de Bianca Benea, de la CSM Oradea, scor 15-12. Pe locul trei s-au clasat, la egalitate, Denisa Barosan (CSA Steaua) și Talida Enache (CS UNEFS).
Rezultatele de pe tabloul de 8 ale concursului de azi pot fi văzute mai jos:

Campionatul Național de spadă pentru tineret de la Craiova, ediția 2018, se încheie marți, 27 februarie, cu proba feminină pe echipe.
Clasamentul complet al Campionatului Național de spadă pentru tineret de la Craiova, ediția 2018, în proba feminină la individual, poate fi văzut AICI.
GALERIE FOTO de la concursul din Craiova puteți vedea AICI.
Toate detaliile concursului de la Craiova vor fi pe www.frscrima.ro!