Localitatea franceză Bourges găzduiește în perioada 1-10 aprilie o nouă ediție a Campionatului Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori.
Cei mai bun sportivi din întreaga lume, la nivel de cadeți și juniori, se vor duela în Franța pentru medaliile puse în joc, iar printre ei se vor număra și 17 scrimeri români.
Miercuri, 6 aprilie, în a șasea zi de concurs au loc următoarele două probe pentru juniori: sabie feminin individual și spadă masculin individual. De la ora 9:00, 176 de sportivi se vor duela în proba de spadă masculin juniori individual, iar unul este din România: Adrian Dabija (CS UNEFS). După faza grupelor vor rămâne în concurs 124 de sportivi, pe un tablou incomplet de 128, de eliminare directă.
De la ora 9:30, Adrian Dabija va intra în concurs în următoarea grupă preliminară:
grupa Dabija
Programul complet al zilei a șasea de la Campionatul Mondial de scrimă pentru cadeți și juniori de la Bourges este următorul:
Ora 9:00 – Spadă masculin juniori individual;
Din România: Adrian Dabija (CS UNEFS);
Ora 10:30 – Sabie feminin juniori individual.
Programul este adaptat după ora României.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția LIVE a sportivilor români la Bourges.
FOTO: Augusto BIZZI
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ ÎN 2016:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 12:09 – Adrian Dabija și-a încheiat evoluția în grupa preliminară cu următoarele rezultate:
rezultate Dabija
Adrian Dabija s-a calificat pe tabloul de 128, acolo unde va trage cu Juan Carlos Lizarraga (Mexic).


UPDATE, ora 13:20 – Adrian Dabija s-a calificat pe tabloul de 64, după ce a trecut în 128 de Juan Carlos Lizarraga (Mexic), scor 15-8. Pe tabloul de 64, Adrian Dabija se va duela cu Egils Vasaraudzis (Letonia).


UPDATE, ora 14:20 – Adrian Dabija s-a calificat pe tabloul de 32, după ce a trecut în 64 de Egils Vasaraudzis (Letonia), scor 15-5. Pe tabloul de 32, Adrian se va duela cu Koki Kano (Japonia).


UPDATE, ora 15:28 – Adrian Dabija a fost eliminat pe tabloul de 32, după ce a cedat în duelul cu Koki Kano (Japonia), scor 13-15.


UPDATE, ora 22:12 – În urma evoluției de azi, Adrian Dabija a încheiat proba pe locul 18. Medalia de aur a fost câștigată de către Georgiy Bruev (Rusia), care a trecut în finală de Valerio Cuomo (Italia), scor 15-12. Medaliile de bronz au fost câștigate de maghiarii Zsombor Banyai și Gergely Siklosi.