Alexie Alupei a ocupat locul 38 la prima etapă din noul sezon al Circuitului European de cadeți, la sabie, de la Konin

  by    0   0

Orașul polonez Konin a programat de vineri și până duminică, în perioada 11-13 septembrie, prima etapă din Circuitul European de cadeți la sabie, feminin și masculin, individual și pe echipe, din sezonul 2015-2016.
La acest concurs s-au înscris 234 de sportivi din 12 țări. România a fost prezentă la Konin cu șase sportivi de la CS Riposta București: Thea Pușcaru, Theodora Alexandrescu, Dora Szegedi, Alexie Alupei, Peter Nyiri și Teodor Chiriac.
Cel mai bun rezultat al delegației României a fost obținut de către Alexie Alupie, care s-a clasat pe locul 38 în întrecerea masculină.
Rezultatele complete ale sabrerilor români la Konin au fost următoarele:
MASCULIN: Alexie Alupei – locul 38, Teodor Chiriac – locul 66, Peter Nyiri – locul 77. Au participat 117 sportivi.
Podiumul la masculin a arătat astfel: 1. Erwin Cai (SUA), 2. Vladislav Pozdnyakov (Rusia), 3. Artem Tselyshev (Rusia) și  Jason Oh (SUA).
FEMININ: Thea Pușcaru – locul 88, Dora Szegedi – locul 94, Theodora Alexandrescu – locul 99. Au participat 117 sportive.
Podiumul la feminin a arătat astfel: 1. Kara Linder (SUA), 2. Alina Mikhailova (Rusia), 3. Martha Merriam (SUA) și Edith Johnson (SUA).
Delegația României a fost condusă de antrenorii Sandu Constantin și Lucian Dina.
Următoarea etapă din acest sezon al Circuitului European de cadeți, la sabie feminin și masculin, are loc la Godollo, în perioada 26-27 septembrie.
PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans


Related Posts

Scrimerii români au plecat joi seara spre Taipei! Primele probe de scrimă de la Universiada de vară au loc duminică!

Delegația de 121 de persoane a României, dintre care 91 de sportivi, a plecat joi seara la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august. Sportivii noștri vor concura la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo […]

READ MORE →

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top