UPDATE 6: Petru Aniculoesei-locul 14 și Matei Aniculoesei-locul 51, în proba de sabie cadeți masculin individual, la Campionatul Mondial de scrimă de la Tashkent

  by    0   0

Ziua a treia a Campionatului Mondial de scrimă de la Tashkent programează vineri, 3 aprilie, alte două noi probe: sabie individual cadeți masculin și floretă cadeți individual feminin.
România are sportivi în proba de sabie individual cadeți masculin, unde vor trage Petru Aniculoesei și Matei Aniculoesei, ambii de la CSA Steaua. La startul acestei probe se vor afla 77 de sportivi din întreaga lume.
Pregătiți și coordonați de către antrenorul Adrian Cârlescu Badea, Petru Aniculoesei și Matei Aniculoesei vor trage, începând cu ora 9:30, ora României, în grupele preliminare, după cum urmează:
1.grupa Matei A 2.Petru A
Programul complet al zilei a doua a Campionatului Mondial de scrimă de la Tashkent este următorul:
Ora 7:00 – floretă individual feminin: grupe, tabloul de eliminări, semifinalele și finala;
Ora 9:30 – sabie individual masculin: grupe, tabloul de eliminări, semifinalele și finala;
Din România: Petru Aniculoesei (CSA Steaua), Matei Aniculoesei (CSA Steaua).

PARTENER OFICIAL AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE SCRIMĂ:
logo_RODOTEX_rgb_trans


UPDATE, ora 10:30 – Petru Aniculoesei și Matei Aniculoesei și-au încheiat evoluția în grupele preliminare. Cei doi sabreri de la CSA Steaua au obținut următoarele rezultate:
1.rez Matei A 2.rez Petru A


UPDATE, ora 10:55 – În urma rezultatelor din grupe, Petru Aniculoesei și Matei Aniculoesei s-au calificat pe tabloul de 64. Cei doi vor trage astfel:
Ora 11:10 – Matei Aniculoesei – Kento Hoshino (Japonia)
Ora 11:25 – Petru Aniculoesei – Matthew Mak (Hong Kong).


UPDATE, ora 12:56 – Petru Aniculoesei s-a calificat pe tabloul de 32, iar Matei Aniculoesei a fost eliminat în 64 după următoarele rezultate:
Matei Aniculoesei – Kento Hoshino (Japonia) 10-15
Petru Aniculoesei – Matthew Mak (Hong Kong) 15-13.
Pe tabloul de 32, Petru Aniculoesei va trage, de la ora 13:20, cu Andrew Sun (SUA).


UPDATE, ora 13:31 – Petru Aniculoesei s-a calificat pe tabloul de 16. Sportivul de la CSA Steaua a trecut în 32 de Andrew Sun (SUA), scor 15-9.


UPDATE, ora 13:49 – Petru Aniculoesei se va duela pentru un loc pe tabloul de 8 cu Lam Jing Siang (Singapore). Partida va începe la ora 15:00, ora României.


UPDATE, ora 17.05 – Petru Aniculoesei s-a oprit pe tabloul de 16 după ce a pierdut duelul cu Lam Jing Siang (Singapore), scor 9-15. În urma evoluției de azi, cei doi sabreri români au încheiat concursul pe următoarele poziții: Petru Aniculoesei – locul 14 și Matei Aniculoesei – locul 51.


Related Posts

Scrimerii români au plecat joi seara spre Taipei! Primele probe de scrimă de la Universiada de vară au loc duminică!

Delegația de 121 de persoane a României, dintre care 91 de sportivi, a plecat joi seara la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august. Sportivii noștri vor concura la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo […]

READ MORE →

Se fac înscrieri pentru Campionatul Național de scrimă pentru veterani de la Craiova, ediția 2017!

Asociația Română de Scrimă Veterani organizează în data de 2 septembrie 2017, la Craiova, o nouă ediție a Campionatului Național de scrimă pentru veterani. Concursul va avea loc la Sala de scrimă a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, cu începere de la ora 9:30, la trei categorii de vârstă: categoria I (40-49 de ani), […]

READ MORE →

Șapte scrimeri vor reprezenta România la Universiada de vară de la Taipei!

România va participa cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi, la cea de-a 29-a ediție a Universiadei de vară, care se va desfășura la Taipei (Taiwan), între 19 și 30 august, iar gimnasta Larisa Iordache va fi purtătoarea de drapel la ceremonia de deschidere. Delegația României va pleca joi, 17 […]

READ MORE →

FIER ȘI AUR! Federația Română de Scrimă aniversează un an de la medalia de aur cucerită de echipa de spadă feminin la Jocurile Olimpice de la Rio!

Acum un an scrima românească și sportul din țara noastră trăiau clipe de glorie la Jocurile Olimpice de la Rio (Brazilia). Noaptea de 11 spre 12 august 2016 va rămâne scrisă cu litere de AUR în istoria scrimei românești. Început pe 11 august și încheiat noaptea târziu, pe 12 august, concursul de spadă feminin echipe a […]

READ MORE →

Antrenorul Ioan Popa a încetat din viață!

Familia scrimei românești devine pe zi ce trece tot mai săracă. Joi, 3 august 2017, Federația Română de Scrimă anunță cu regret trecerea în neființă a antrenorului de spadă Ioan Popa (64 de ani). Fost spadasin la CSA Steaua, club pentru care a câștigat de trei ori campionatul național (1976, 1977 și 1979), Ioan Popa […]

READ MORE →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top