Pe tabloul de sabie cadeți individual masculin, România a are trei reprezentanți: Petru Aniculoesei, Matei Aniculoesei și Tudor D. Cucu. Cei trei au mers bine în grupele preliminare, unde au avut următoarele rezultate:
Petru Aniculoesei (CSA Steaua) a tras în grupa preliminară 8 și a obținut următoarele rezultate: 0-5 cu Nika Shengelia (Georgia), 3-5 cu Voragun Srinualnad (Thailanda), 5-4 cu Ugo Gamberoni (Algeria),5-3 cu Hunter Moricz (Canada), 5-2 cu Jindri Dusek (Cehia) și 5-4 cu Yamamoto Nikulas Barkarson (Islanda);
Cucu D. Tudor (CSA Steaua) s-a aflat în grupa preliminară 9 și a avut următoarea evoluție: 5-3 cu Mostafa Ayman (Egipt), 5-0 cu Yalin Sahin (Turcia),5-3 cu  Botond Darko (Ungaria), 5-4 cu Pablo Trochez (Columbia), 0-5 cu Adel Almutairi (Arabia Saudită) și 5-0 cu Soravit Kitsiriboon (Thailanda);
Matei Aniculoesei (CSA Steaua) a fost în grupa preliminară 10 și a avut următoarea evoluție: 5-1 cu Johannes Pascual (Filipine), 0-5 cu Calvin Liang (SUA), 1-5 cu Fares Ferjani (Tunisia), 2-5 cu Kento Hoshino (Japonia) și 5-3 cu Daniel Nezbeda (Cehia). Patrick Kosso Me Menene (Gabon) s-a retras.
Cei trei au trecut de grupe. Din păcate, Matei Aniculoesei a fost eliminat în turul I (tabloul de 128), după 10-15 cu Ugo Gamberoni (Algeria). Petru Aniculoesei și Tudor D. Cucu au liber în turul I și vor avea următorii adversari pentru intrarea pe tabloul principal de 32: Petru Aniculoesei – Roman Kuksenko (Ucraina), de la ora 15:30, și Tudor D. Cucu – Nelson Lai Tai Shum (Hong Kong), de la ora 15:15.
Site-ul www.frscrima.ro vă va ține la curent cu evoluția sportivilor noștrii în toate probele.


UPDATE, ora 15:30 – Tudor D. Cucu s-a calificat în turul III (tabloul de 32) în proba de sabie cadeți la Campionatul Mondial de scrimă de la Plovdiv după ce a trecut în turul II de Nelson Lai Tai Shum (Hong Kong), scor 15-10.


UPDATE, ora 15:45 – Tudor D. Cucu nu e singurul român calificat pe tabloul de 32 în proba de sabie cadeți a Campionatului Mondial de scrimă de la Plovdiv. Petru Aniculoesei a trecut cu 15-12 de Roman Kuksenko (Ucraina) și va lupta vineri, 4 aprilie, alături de Tudor D. Cucu pentru un loc cât mai bun în clasamentul final.