În concursul individual de sâmbătă au participat și românii Răzvan Stănescu , Rareș Ailinca, Alexandru Zmău, Matei Cidu și Andrei Paștin.

În primul tur al tabloului principal Rareș Ailinca l-a învins pe turcul Ahmet Turgut Taflan cu 15-7; Andrei Paștin a pierdut la Abdulaziz Jomah (Kuweit), cu 14-15; Matei Cidu a trecut de un alt kuweitian, Ali Rostom, pe care l-a învins cu 15-4, în vreme cu Răzvan Stănescu a eliminat și el un sportiv din Kuweit, pe Humoud Alshamlan, cu 15-6. În turul secund a intrat și Alexandru Zmău, care a pierdut la italianul Giorgio Marciano (13-15); Rareș Ailinca l-a învins pe Sherzod Mamutov (Uzbekistan, 15-10); Matei Cidu a cedat la Bohdan Bohovin (Ucraina, 10-15), iar Răzvan Stănescu s-a impus în fața lui Zhanat Nabiyev (Kazahstan) cu 15-6. În optimi Rareș Ailinca a pierdut la tunisianul Ahmed Ferjani (13-15), iar Răzvan Stănescu a rămas singurul român din concurs după ce s-a calificat în sferturi cu o victorie la iranianul Shahryar Golzar (15-10). În sferturi și Răzvan a fost eliminat după ce a cedat la italianul Pietro Torre, viitorul câștigător al turneului, cu 8-15. La final, Răzvan Stănescu a terminat pe locul 5, Rareș Ailinca s-a clasat pe locul 10, Alexandru Zmău – locul 17, Matei Cidu – locul 23 și Andrei Paștin – locul 34.

Duminică, în concursul pe echipe, România a pierdut primul meci, la Uzbekistan, cu 40-45, și a luptat în turneul de clasament pentru locurile 5-8. Aici tricolorii au învins țara gazdă, Iran, cu 45-36 dar au cedat cu același scor în fața Italiei, și România a ocupat la final locul 6.